Trouwfotografie

Elkaar het ja-woord geven. In bijzijn van familie en vrienden. De dag vliegt voorbij en later heb je vooral de foto’s nog. Foto’s die jullie gevoel van die dag keer op keer terug laten komen.

Elke bruiloft die ik oplever voelt als het geven van een waardevol cadeau. Het is zoveel meer dan alleen werk. Ik ga voor creativiteit en originaliteit, maar ik vind het net zo belangrijk dat jullie helemaal jezelf kunnen zijn. Het is jullie dag en ik leg dit vast. De kleine en de grote momenten.

“Vanaf de kennismaking aan de keukentafel tot het uiteindelijke album, een uiterst fijne ervaring. Het intakegesprek en een pre-shoot zorgden ervoor dat alles tot in de details was voorbereid voor ons grote dag. Het eindresultaat mag er dan ook wezen, zowel het album als de overige foto’s zijn top. Tevens is de snelheid van werken super, nog tijdens onze huwelijksreis kregen we de eerste resultaten al toegestuurd.”

— Sander & Francine
Bruidspaar glimlacht naar elkaar in de auto

Investering

Grote en kleine, lange en korte, alle bruiloften leg ik met liefde vast. En bij elke bruiloft ga ik voor kwaliteit.

Jullie ontvangen alle foto’s in een online gallery en op een USB. Daarbij krijgen jullie natuurlijk een preview na de trouwdag om alvast na te genieten van de dag!, zodat jij op de foto’s terugkijkt alsof je de dag opnieuw beleeft en wellicht wel momenten ziet, die je nog niet bewust had waargenomen. 

Trouwfotografie boek je al vanaf € 1195,- voor 6 uur. Elk pakket is volledig aan te passend aan jullie wensen met bijvoorbeeld een persoonlijk trouwalbum.

Kijk ook eens op huwelijk.nl voor meer inspiratie en te gekke foto’s!

Voor meer informatie klik hieronder

3 trouwalbums op elkaar gestapeld

Trouwalbum

Bij elk pakket is een mini trouwalbum inclusief. Van hoge kwaliteit, geprint op prachtig papier. En het design? Die maak ik voor jullie. Het verhaal van jullie dag in een prachtig boek.

Maar wil je echt dat wow-effect? Ga dan voor een groot album met cover naar keuze. De foto’s springen van het papier en vormen een tastbare herinnering.

B-Together op jullie bruiloft?

En prachtige foto’s ontvangen van jullie bijzondere dag?

Bekijk de laatste bruiloften