Aan het laden…

Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu

Investering

Het is geweldig om een trouwdag vast te mogen leggen en te zorgen voor een herinnering voor altijd. Elke bruiloft is anders en daarom werk ik met verschillende pakketten.

Spreekt mijn fotografie jullie aan? Dan ontvangen jullie de informatiefolder met meer informatie over mijn werkwijze en prijzen. Spreekt ook dit jullie aan? Dan is het misschien fijn om kennis te maken! Dat kan via de telefoon, maar ook in het echt. Ik ben benieuwd naar jullie verhaal!

Trouwfotografie vanaf

€1549,-

Een complete reportage begint al bij 6 uur fotografie. Meer of minder uren nodig? Vraag dan de informatiebrochure aan of ik maak een offerte op maat voor jullie.

Voor het startpakket krijgen jullie:

 • 1 fotograaf
 • 6 uur fotografie
 • Album: 20×20 cm, 40 pagina’s
 • Foto’s in hoge resolutie op een luxe usb-stick
 • Online Gallery
 • HD movie van jullie dag met muziek via Whatsapp en op USB
 • Inclusief reiskosten binnen Nederland

Meer of minder uren

Willen jullie de complete dag vastgelegd hebben? Dat kan, de dag van begin tot eind meemaken en vastleggen is altijd een prachtige ervaring. Op die manier kan ik het complete verhaal vertellen. Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden in de brochure.

Minder uren nodig? Bijvoorbeeld voor een intieme bruiloft met een kleine groep dierbaren? Ook tijdens dit bijzondere jaar wordt de liefde gevierd. Soms wat minder groot, maar niet minder mooi. Ook dat leg ik graag vast! Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

 1. Korte én lange bruiloften
 2. Altijd met luxe mini album
 3. 1 of 2 fotografen
 4. Loveshoot mogelijk

Loveshoot

Met een loveshoot kan je vangen wat met een selfie op je telefoon niet kan. De aantrekkingskracht van prille liefde, die vonk tussen jullie. Of kleiner, maar minstens net zo sterk, die jarenlange vertrouwen en genegenheid die er tussen jullie is. 

Misschien in combinatie met jullie trouwdag of gewoon los, om iets te vieren bijvoorbeeld. Maar ook leuk om cadeau te doen. Of zonder reden, want het echt heel erg leuk!

Elke keer horen we het terug, er is de spanning vooraf, maar die ebt al snel weg en dan blijft er plezier én een mooie blijvende herinnering over. 

Bekijk de laatste loveshoots