Trouwen tijdens Corona

Corona heeft veel veranderd in het dagelijks leven, zo ook wellicht jullie trouwplannen. Trouwen in corona tijd vraagt om creatieve oplossingen waarvan ik al prachtige oplossingen voorbij heb zien komen.

Gelukkig zien wij steeds meer dat het trouwen gewoon doorgaat, de aanvragen voor een kleinere reportage komt dan ook steeds vaker binnen. Veel bruidsparen willen gewoon niet langer wachten met het ‘JA IK WIL’ en plannen daarom hun trouwen nog dit jaar. Natuurlijk is het vanwege de corona maatregelen compacter en wellicht met minder gasten. ‘Ach weet je, het uitgebreide feest komt nog wel’, hoor ik ook Eugene en Martine zeggen. Het is onze trouwdag en door ons gekozen trouwdatum! Een kleinere bruiloft vraagt om minder voorbereiding en dus ook minder uren voor een trouwfotograaf. Op jullie bijzondere trouwdag kan dit een enorm voordeel zijn. Meer tijd om jullie te fotograferen op de meest unieke locaties! Een uitgebreide shoot van jullie op jullie trouwdag op de beste locaties, hoe gaaf is dat!

trouwen in coronatijd

Liefde vieren tijdens corona 

Eugene een Martine hadden er goed over nagedacht, hoe konden ze een feestelijke én Coronaproof bruiloft hebben? Van ontvangst op kasteel ter Horst tot aan het diner bij Orangerie De Pol – Doetinchem, aan alles was gedacht om deze dag tot een onvergetelijke dag te maken.

Een kleine groep gasten en familie waren uitgenodigd, maakte hun trouwdag echt tot een liefdevolle intieme beleving. Zoveel momenten door de dag om deze liefde, natuurlijk op veilige afstand, vast te leggen en zo relaxed. 

Ook benieuwd naar de mogelijkheden?

Van ceremonie, momenten van jullie samen, jullie gasten tot aan een sfeerimpressie van jullie locatie op jullie bijzondere trouwdag.

Checken of ik nog beschikbaar ben op jullie dag?

Gaan jullie dit jaar of begin volgend jaar trouwen en willen jullie weten wat de mogelijkheden zijn..

Home » Blog » Trouwen tijdens Corona