3 trouwalbums op elkaar gestapeld

Trouwalbum

Elk pakket is inclusief trouwalbum. Waarom? Omdat jullie dag zo het beste wordt weergegeven. Natuurlijk krijgen jullie de foto’s digitaal, maar samen een boek doorbladeren blijft bijzonder. En de foto’s verdienen dit. Luxe albums van hoge kwaliteit geprint op prachtig papier.

En het design? Die wordt gemaakt voor jullie. Samen komen we tot een album naar jullie wens.

Upgraden & customizen

Elk pakket heeft een standaard album formaat inclusief. Willen jullie een groter formaat? Voor dat echte wow-gevoel? Upgraden is altijd mogelijk!

Een logo op de voorkant? Er zijn veel opties. Hebben jullie bijvoorbeeld een eigen trouwlogo? Hoe gaaf is het om dit op de voorkant van jullie album te plaatsen? Zo creëer je een uniek album.

“Afgelopen week ons geweldige fotoboek in ontvangst genomen en ze hebben de sfeer er prachtig op gekregen. Het zijn prachtige verhalende foto’s zodat iedereen ons sprookje heel mooi kan volgen. We zijn er ontzettend blij mee!”

— Marjolein & Robbert-Jan

Ouderalbums

Tevens voor dierbaren is jullie dag bijzonder. Ook zij kunnen vaak niet wachten om de foto’s te bekijken! Dat gevoel weer herbeleven. Daarom bied ik ook ouderalbums aan. Natuurlijk niet alleen voor ouders, maar ook leuk voor andere gasten, zoals bijvoorbeeld de grootouders.

Zo’n ouderalbum is een kleinere versie van jullie eigen album.

Een mooie match en een prachtig cadeau!

Trouwalbum van boven

Extra bladzijden

Willen jullie meer bladzijden toevoegen? Dat kan! Maar willen jullie echt veel foto’s kwijt dan is het Fusion album misschien wel iets voor jullie.

Dit album heeft soepele bladzijden en een hardcover. Zoals een luxe glossy magazine, ruimte om heel veel foto’s te plaatsen. Hiermee heb je echt een compleet overzicht van de hele dag. Ook dit album kun je personaliseren met in relief gedrukte namen en er is natuurlijk keuze uit vele kleuren.

Onze favoriet

De Lunak collection inclusief luxe opbergdoos is helemaal het einde. Het is mijn favoriet.

Een chique look met een moderne feel. Een zacht suède kaft met jullie namen en de trouwdatum met speciale technieken aangebracht. Dit prachtige album uit de Lunak collectie is verkrijgbaar in allerlei kleuren.

Benieuwd?

Ik heb alle albums en kleurstalen als demo, zodat je precies weet wat je kiest. Ik laat deze demo albums graag zien tijdens een kennismakingsgesprek.