Over

Al meer dan 10 jaar fotografeer ik met B-together bruiloften. Maar daar is niet de liefde voor fotografie begonnen. Dat gaat veel verder terug.

Of ik nou alleen of met mijn partner Saskia kom, één ding staat voorop. Liefde, emotie en spontaniteit moet in de foto’s eruit spatten. Het liefst op een creatieve manier, waarbij kwaliteit minstens zo belangrijk is. Zodat jullie de fotografie op de trouwdag helemaal aan ons kunnen toevertrouwen.

Jullie verhaal

En dit alles zonder te verstoren, het is tenslotte jullie dag én jullie verhaal. Ik leg dit vast, op de mooiste manier, maar zonder te aanwezig te zijn. En ik mis uiteraard geen moment! Want in ieder moment schuilt een verhaal en dat levert de meeste bijzondere foto’s.

Zodat jullie vele jaren later nog steeds nagenieten van jullie dag. En zodat de emoties van elk moment weer terug komen.

Alleen het allerbeste

Voor mij, en Saskia net zo, is het belangrijk om jullie te verrassen! Wij gaan voor dat wow gevoel. We zorgen dat we up-to-date blijven door verschillende workshops te volgen bij de top van de wereld. Creatief en vernieuwend zijn, maar altijd met het belangrijkste doel voor ogen, jullie herinnering vastleggen.

En die verrassende beelden? Tijdens de fotoshoot ga ik altijd op zoek naar creativiteit, bijzonder licht en unieke standpunten. Maar soms zit de verrassing in de kleine momenten. Een bijzondere ontmoeting, een traan of een uniek detail. Die jullie misschien niet gezien hebben, maar zoveel zeggen over jullie bruiloft.

Het is een voorrecht om als fotograaf een bruiloft vast te mogen leggen. Elke keer weer.

Wilfred, fotograaf van B-together

Wilfred Bouchier

Fotografie is niet meer uit mijn leven te denken. Al vanaf mijn tiende fotografeer ik met mijn analoge camera en ook heb ik met veel plezier jarenlang lesgegeven in de fotografie. Ik maakte mijn eigen prints in mijn doka, maar nu fotografeer ik met veel plezier op locatie.

Er gaat niks boven een prachtige trouwdag vastleggen. Elke keer is het anders en elke keer is bijzonder. Elkaar liefde geven vanuit het diepste van je eigen ‘ik’ door elkaar het ja-woord te geven. Het raakt me elke keer.

Als fotograaf, maar ook als persoon ben ik rustig en doordacht. Ik ben gek op Thailand en op muziek uit de 80’s tot aan een relaxte lounge mixtape. Ik lees graag tutorials en je maakt me blij met koffie en een Martini met ijs.

Ik ben altijd met fotografie bezig en kom wekelijks thuis met een gadget, die ik dan graag meteen uitprobeer op mijn favoriete modellen: Saskia en mijn jongens.

“Voor ons uitnodigingskaartje zijn we van tevoren een dag op de trouwlocatie geweest. Wilfred wist precies de zomerse sfeer te pakken die wij zochten. Het was leuk om te merken hoe enthousiast ze waren en hoe relaxed de fotoshoot verliep. Op de dag van de bruiloft zelf hadden we 2 fotografen, die veel meer momenten vast konden leggen dan 1 zou kunnen. Zo was Saskia bij het aankleden van Arjan en het versieren van onze klassieke Mercedes, ondertussen was Wilfred bij Cathrien terwijl ze opgemaakt werd.”

— Arjan & Cathrien
Saskia, fotograaf van B-together

Eén of twee fotografen

Soms is het fijn om een paar extra handen te hebben en dan is mijn partner Saskia er om mij te versterken. Maar ook alleen kan ik jullie verhaal prachtig weergeven!

Komt Saskia mee? Dan heb je een sociale, creatieve en enthousiaste fotografe om je heen. Saskia is gek op de spontane momenten en legt deze het liefste vast. Liefde en emotie, weinig poseren, zonder styling en zonder details uit het oog te verliezen. Ieder verhaal is anders en daarom verveelt het nooit.

Als voormalig stewardess bij de KLM houdt zij nog steeds van reizen. Haar favoriete continenten zijn Zuid-Afrika en Azië. Maar ook lekker uitwaaien in Holland met de mooiste luchten, of wandelen op de Veluwe met de hond, vindt zij heerlijk ontspannend.

Saskia houdt ervan mensen om zich heen te hebben en heeft een groot gevoel voor humor. Naast fotograferen is zij dol op koken en dan het liefst Thais of Italiaans. Aan tafel met vrienden en de vier of vijf mannen, samen met een goed glas wijn, zijn de mooiste momenten.

Benieuwd hoe wij te werk gaan?