Juriaan en Daniëlle trouwen op Landgoed Klarenbeek

Juriaan en Daniëlle trouwen op het mooie Landgoed Klarenbeek, mooie herfsttinten en fantastisch weer. Vroeg in de ochtend kon ik het lopend af om Juriaan te ontmoeten op de parkeerplaats waar de koets met paarden in gereedheid gebracht werden.

Wat Daniëlle niet wist, was dat Juriaan de trouwkoets als verrassing geregeld had. Een mooie rit met opkomende zon richting het ouderlijk huis van Daniëlle. Na de ‘first look’ op naar het Landgoed Klarenbeek waar zij elkaar het jawoord gaan geven.

trouwen op Landgoed Klarenbeek toptrouwlocatie

Wat een toffe Babs, humor en een traan, al met al en een geweldige speech! ‘They said yes’, en het moment van de ringen was daar. Nog een verrassing, oma werd naar voren gevraagd voor de trouwringen, hoe mooi is dat? Vol trots en ontdaan en met respect hebben wij dit bruidsmeisje prachtig vastgelegd.

Rondom Landgoed Klarenbeek genieten van de herfstkleuren en de prachtige omgeving. Na de prachtige ceremonie volgt het kerkelijk huwelijk in een nabijgelegen kerkje op loopafstand. Ook hier weer mooie en vooral lieve woorden waarna eindelijk een toast en de bruidstaart aangesneden kon worden!

Tijdens het diner is het voor ons de gelegenheid om ons op te maken voor de avond. De band was gearriveerd en langzaam druppelen de avondgasten binnen, waarna de voetjes van de vloer konden. Leuke sketches en vooral veel, heel veel muziek tot in de late uurtjes. Trouwen op het mooie Landgoed Klarenbeek…. het blijft een unieke locatie!

Kijk ook op onze andere blogs voor meer inspiratie en vraag vrijblijvend een op maat gemaakt pakket aan…

Home » Blog » Juriaan en Daniëlle trouwen op Landgoed Klarenbeek