Aan het laden…

Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu

Hans & Manon trouwen in Huis te Eerbeek

Thuiswedstrijd

Geen trouwstress en ook geen fotostress, gewoon heerlijk genieten van de trouwdag, dat was wat Hans en Manon deden! Voor ons was het bijna een thuiswedstrijd want Hans en Manon wonen in Eerbeek. Wij zakten het Apeldoornskanaal af en waren al vroeg bij de kapper Artistique in Eerbeek.

Wilfred fotografeerde bruid Manon bij de kapper en het aankleden thuis. Saskia nam deze keer de bruidegom Hans voor haar rekening. Hans zat gewoon nog lekker thuis aan de ontbijttafel, mannen hebben nu eenmaal minder werk. Hans zit vol grappen en grollen en tijdens het aankleden leverde dit een aantal hilarische foto’s op. In het trouwpak van Hans waren hun initialen geborduurd (H&M.. what’s in a name)en de trouwdatum. Grappig, ik had dit nog niet eerder gezien.

En dan…de ontmoeting, altijd weer een spannend en bijzonder moment. Wij konden het prachtig in beeld brengen met hun mooie lamp in de hal erboven. Vervolgens gingen wij lopend van hun huis naar Huis te Eerbeek. Wat een luxe, geen auto maar wandelen door het prachtige bos naar de trouwlocatie.

De schitterende trouwjurk van Manon, samen met het kleine rode boeketje, dat precies een mooi accent gaf tussen alle groene voorjaarstinten tijdens onze wandeling, het was sprookjesachtig.

Halverwege de ceremonie verraste Hans iedereen toen de trouwambtenaar een bijzondere tekst (door Hans geschreven) voorlas over Manon. Ook wij voelden de emoties, maar gelukkig had Manon geborduurde zakdoeken met de trouwdatum erop!

In de middag was er ook een speciale kinderreceptie, Manon is n.l. leerkracht op de Basisschool. Wat een opwinding bij de kids, want hun juf was een prinses geworden. De kinderen wilden natuurlijk hun mooiste kleding aan, van Spiderman tot prinsessenjurken, alles was uit de kast getrokken.

Wat is het toch een heerlijk beroep trouwfotograaf, alles van dichtbij meemaken en vast te leggen! Na het diner nog een geweldig feest bij de Korenmolen, met te gekke sketches. Na een dag en avond, vol liefde emotie en humor, waren wij in een kwartiertje thuis.

Praat mee (1 reactie)

Reacties zijn gesloten.

Home » Blog » Hans & Manon trouwen in Huis te Eerbeek