Aan het laden…

Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu

Ehsan & Tamara Iraanse bruiloft in Huis de Voorst in Eefde

Eindelijk was het dan zover. Wij hebben enorm naar deze bruiloft uitgekeken. Een Nederlands-Iraanse (wat ooit Perzië heette) bruiloft. Twee prachtige verliefden Eshan en Tamara gaven elkaar het jawoord op Huis de Voorst.

Dat Perzen kunnen feesten, wisten wij al uit een voorgaande  Iraanse bruiloft. Maar deze bruiloft was wel heel bijzonder. Perzen houden van, mensen, familie, kleuren, tradities, rituelen, fruit en van zoet! Natuurlijk waren al deze ingrediënten aanwezig en voor ons als fotografen kom je dan bijna camera’s tekort.

Zoveel blijdschap, pracht en praal en natuurlijk wil iedereen natuurlijk op de foto.

De ceremonie was buiten gepland, maar op het moment suprème kwam de regen met bakken uit de hemel. De trouwzaal van Huis de Voorst was het alternatief. Deze prachtige blauwe zaal is heel kleurrijk en samen met het heel kleurrijke gezelschap leverden dat hele mooie beelden op.

Vanaf het aankleden van de bruid tot diep in de avond was het één groot feest. Heel veel vrienden familie en fotomomenten, wat hebben wij genoten en wat een voorrecht om dit van dichtbij meet te mogen maken.

Home » Blog » Ehsan & Tamara Iraanse bruiloft in Huis de Voorst in Eefde