Loveshoot Ehsan & Tamara in Park Sonsbeek in Arnhem

Als twee culturen samen smelten dan belooft dat heel bijzonder te worden. De naam Ehsan deed ons al vermoeden dat de roots ergens anders lagen dan in Nederland en dat klopte. Ehsan is van oorsprong Iraniër en Tamara is een puur Hollandse blonde schone.

Alweer een geweldige warme dag (eind mei), toen wij richting Arnhem reden voor deze pre-weddingshoot. Gewapend met glazen, flesje wijn en lekkere broodjes gingen wij naar het prachtige Park Sonsbeek Zoveel mooie plekjes in dit park dat het moeilijk is om te kiezen.

Wij gingen naar de waterval, maar ook diep in het bos waren hele mooie fotostekjes. Vervolgens richting Arnhem centrum, want wij wilden ook nog een beetje actie! Een paar hele lieve dames stonden spontaan hun fiets af en zo konden wij er nog een beetje Hollands sfeertje inbrengen.

Het mooiste compliment kregen wij van Tamara nadat de serie klaar was. Zij had nog nooit zo mooi op foto’s gestaan! Ontzettend leuk deze twee verliefden te mogen fotograferen en wat zal het een bijzondere bruiloft worden met o.a. mooie Iraanse tradities. Wordt vervolgd!

Home » Blog » Loveshoot Ehsan & Tamara in Park Sonsbeek in Arnhem