Jan en Gabrielle trouwen in Utrecht en vieren feest bij Dengh

Jan en Gabrielle trouwen in Utrecht op het mooie trouweiland van Dengh, een prachtige dag met fantastisch weer. Afgelopen september trouwden Jan en Gabrielle, een relaxed start van de dag met een super toffe reportage in hartje centrum Utrecht en natuurlijk mag de Dom niet ontbreken.

Het bijzondere aan deze dag was dat Gabrielle hoogzwanger was en bij het schrijven van deze blog het wondertje Julian geboren is.

De dag begon bij Jan en Gabrielle thuis, de visagiste was al gearriveerd en Jan was druk bezig met de  laatste voorbereidingen om zich daarna keurig in het trouwpak te steken. Ontspannen van opmaak tot het aantrekken van de jurk vertrokken wij daarna in een gave Tesla het centrum van Utrecht in.

Wat is er mooier dan dit prachtig stel op laten gaan in het dagelijkse leven van centrum Utrecht met een romantisch uitstapje naar de binnentuinen van de Dom. Veel bekijks en felicitaties en zelfs vanaf de rondvaart boot een hoera!

Na genoten te hebben van het centrum vertrokken wij richting de feestlocatie Dengh, een prachtige trouwlocatie waar zij werden opgewacht door familie en daggasten. De trouwlocatie was prachtig versierd en aan alles was gedacht. Het eiland was compleet versierd waardoor buiten trouwen nog feestelijker en intiemer voelde. Trouwambtenaar Emma had een geweldige speech en wist heel goed Jan en Gabrielle in beeld te brengen, humor en emotie wisselden elkaar mooi af. 

Na deze prachtige ceremonie was het tijd voor ontspanning om aansluitend te genieten van een heerlijk diner. De DJ bracht de dansvloer in gereedheid waarna het avondfeest kon beginnen na de openingsdans van Jan en Gabrielle. Tot in de late uurtjes hebben wij genoten van een fantastische dag en van een ontzettend lieve Jan en Gabrielle.

Door de geweldige inspanning van weddingplanner Dana Kiks liep de gehele dag op rolletjes, van de versiering tot aan het avondfeest.  

Jan en Gabrielle trouwen in Utrecht, kijk voor meer ervaringen op onze blog

Home » Blog » Jan en Gabrielle trouwen in Utrecht en vieren feest bij Dengh