corona wedding

Trouwen tijdens Corona

Corona heeft veel veranderd in het dagelijks leven, zo ook wellicht jullie trouwplannen. Trouwen in corona tijd vraagt om creatieve oplossingen waarvan ik al prachtige oplossingen voorbij heb zien komen.

Een kleinere bruiloft vraagt om minder voorbereiding en dus ook minder uren voor een trouwfotograaf. Op jullie bijzondere trouwdag kan dit een enorm voordeel zijn. Meer tijd om jullie als stel te fotograferen op de meest unieke locaties! Een uitgebreide shoot van jullie op jullie trouwdag op de beste locaties, hoe gaaf is dat!

Liefde vieren tijdens corona 

Eugene een Martine hadden er goed over nagedacht, hoe konden ze een feestelijke én Coronaproof bruiloft hebben? Van ontvangst op kasteel ter Horst tot aan het diner bij Orangerie De Pol – Doetinchem, aan alles was gedacht om deze dag tot een onvergetelijke dag te maken.

Een kleine groep gasten en familie waren uitgenodigd, maakte hun trouwdag echt tot een liefdevolle intieme beleving. Zoveel momenten door de dag om deze liefde, natuurlijk op veilige afstand, vast te leggen en zo relaxed. 

“De samenwerking met Wilfred was zeer goed. Geweldige foto’s geleverd en een prachtig album samengesteld.”

— Eugine & Martine

Ook benieuwd naar de mogelijkheden?

Van ceremonie, momenten van jullie samen, jullie gasten tot aan een sfeerimpressie van jullie locatie op jullie bijzondere trouwdag. Vraag vrijblijven informatie aan.

investering vanaf

€565,-

Trouwen tijdens Corona pakket krijgen jullie:

  • 3 uur fotografie
  • Een luxe album 20×20 met 30 pagina’s
  • Foto’s nabewerkt in hoge resolutie
  • Online privé galery
  • Reiskosten tot 30Km rondom Apeldoorn

Heb je een vraag? Of ben je benieuwd of jullie datum beschikbaar is?