Loveshoot Veluwe IJsseldal Posbank Rheden

Onze eerste loveshoot dit jaar ging richting Paviljoen de Posbank Renkum, wij vinden dit misschien wel één van de mooiste stukjes natuur van de Veluwe.

Het gezellige paviljoen ligt boven op de berg, 90 meter boven NAP, met uitzicht over het IJsseldal. Dit is uitvalsbasis voor diverse korte en lange wandelingen, fietstochten etc. Begrijpelijk dat dit mooie aanstaande bruidspaar (Remco en Eline) koos voor deze plaats.

Rondom het paviljoen zijn tal van verborgen hoekjes en plekjes, die heel fotogeniek zijn. Zo begonnen wij onze, wel heel gevarieerde shoot, bij de fundering van het paviljoen. Er waren weinig tips nodig om deze tortelduifjes in een liefdevolle pose te fotograferen. Het leverde een paar prachtige verrassende beelden op die totaal niets met de natuur te maken hadden.

Natuurlijk gingen wij aansluitend lekker wandelen met z’n viertjes en al lopend kwamen wij allerlei mooie stekjes en ideeën tegen. Het was zondag en best druk met wandelaars, vanwege het mooie weer, maar Remco en Eline hadden hier totaal geen last van, want zij gingen helemaal op in elkaar. Hand in hand, heuvel op heuvel af, het was genieten van en met elkaar.

Als ik deze blog schrijf hebben wij inmiddels de fantastische trouwdag van Remco en Eline gefotografeerd. Wat was dat een bijzondere dag, emotie, kippenvel, liefde, zoveel momenten, wij moeten dat in alle rust ver- en bewerken. Binnenkort verslag hierover.

Praat mee (1 reactie)

  • Je hebt fotografen en je hebt fotografen, nou B-together jullie zijn droomfotografen!

    Wij hebben al veel fotoboeken mogen zien van diverse bruiloften, maar de fotograaf die wij zochten hadden we nog niet gevonden. We zochten een fotograaf die oog heeft voor detail en spontaniteit, de liefde en de sfeer kan vastleggen. Op een bruidsbeurs in Apeldoorn maken we kennis met Wilfred en Saskia. Twee fotografen met passie en liefde voor hun vak en dat is ook te zien in het werk wat ze ter plekke laten zien. We bekijken prachtige foto’s waar je een langere tijd naar kan kijken, foto’s waar over is nagedacht, foto’s die wij ook graag van onze bruiloft wilden hebben. We hadden niet van te voren bedacht om twee fotografen te nemen, maar zo blij met deze keuze. Zo kon op de dag zelf in de ochtend één fotograaf bij de één zijn en één fotograaf bij de ander. Ook maken ze foto’s vanuit verschillende invalshoeken. Jullie zijn creatief met het schieten van het juiste plaatje! En jullie maken niet alleen prachtige foto’s, maar zijn ook prachtige mensen. Eerst hebben we een intake bij jullie thuis, een warm welkom en jullie betrokkenheid valt ons op. Er volgt een loveshoot waar jullie ontzettend jullie best doen (alle tijd nemen) om mooie foto’s te maken in een zeer ontspannen sfeer. We krijgen alle foto’s in hoge resolutie aangeleverd en zelfs ook nog aangeleverd, zodat we ze op de telefoon kunnen gebruiken. Op onze bruiloft zelf is de ochtend een intiem moment, we maken ons klaar voor onze grote dag. Beide hebben we jullie aanwezigheid als heel fijn ervaren. De dag en avond zelf spreken we jullie nauwelijks, jullie zijn bezig om onze dag vast te leggen. Vrienden en familie vertellen ons dat ze jullie hard hebben zien werken en leuke fotografen te vinden. En wij weten eigenlijk al dat het resultaat ook goed gaat zijn. Zo fijn dat je zoveel vertrouwen kan hebben in mensen die je eerst eigenlijk nog niet kent en waarvan je gewoon zeker weet dat het goed komt. Jullie maken ons na de bruiloft al snel blij met een mooi filmpje met foto’s van de dag. Leuk om al zo snel hiervan te mogen genieten en dit te kunnen delen met anderen. Digitaal ontvangen we alle foto’s en een opzet van het fotoboek. Een prachtige opzet, we willen nog een paar aanpassingen en jullie doen alles om het ons volledig naar wens te maken. Het resultaat is dan ook fantastisch! Dit bekijken we samen bij jullie thuis en ook dan voelen we weer zo de passie en liefde voor jullie vak om een prachtig resultaat af te leveren. Bijzonder leuk is om ook het verhaal achter de foto’s te horen (hoe deze tot stand is gekomen). Wilfred en Saskia: nogmaals bedankt! Mocht iemand denken: zullen we kiezen voor deze fotografen? Dan zeggen wij: echt doen!

Reacties zijn gesloten.

Home » Blog » Loveshoot Veluwe IJsseldal Posbank Rheden