Genomineerd Bruidsfoto & Film Award 2018

Yes!!! Was onze reactie toen wij hoorden dat wij een nominatie hebben voor de Bruidsfoto en Film Award 2018 in de categorie de Ceremonie. Er zijn in de trouwfotografie vanuit de diverse organisaties nominaties te winnen. Maar bovenaan onze bucketlist stond de nominatie van de BFFA daarom zijn wij natuurlijk extra trots en heel blij. 

Dit jaar werden de inzendingen beoordeeld door een internationale vakjury en geselecteerde bruidsparen. Dat maakt het voor ons extra bijzonder dat juist deze foto genomineerd is.

Natuurlijk danken wij al onze lieve bruidsparen dat zij voor ons kozen als trouwfotograaf. Niet alleen omdat zij het vertrouwen in ons hadden,maar ook omdat zij toestemming gaven hun mooiste momenten met anderen te delen. 

Een nominatie winnen is één, de award winnen is ons volgende doel. Natuurlijk hopen wij heel veel stemmen te krijgen op onze genomineerde foto. Bruidsparen en alle andere fans alvast dank voor de tijd en moeite voor het uitbrengen van jullie stem. 

Wij gaan met ontzettend veel energie en vol creatieve ideeën het trouwseizoen van 2018 van start. Dat het een mooi jaar gaat worden is zeker, want wij hebben al een aantal prachtige boekingen staan. Natuurlijk zijn nog meer nieuwe boekingen voor 2018 welkom.

Niet alleen voor trouwreportages maar ook loveshoots, met Valentijnsdag in het vooruitzicht.

Tot snel!!!

Home » Blog » Genomineerd Bruidsfoto & Film Award 2018