Trouwen bij Omni Mobilae in Heino

Trouwen bij Omni Mobilae in Heino midden in de Sallandse bossen, dat klinkt goed toch? Zelf was het voor Saskia en mij nog onbekend, maar na het vastleggen van deze prachtige bruiloft kunnen wij zeggen dat trouwen in Heino bij het Omni Mobilae geweldig is.

De pret begon al vroeg in de ochtend bij Rudolf thuis in zijn ouderlijk huis, een warm welkom en huiselijkheid voelde als een warme deken.

Als team splitsen wij ons op.

Zelf had ik de kans om bij Inge thuis de gezelligheid en warmte te proeven, een gezellige boel met haar beste vriendin, zus en natuurlijk haar moeder. Na het getting ready moment zijn wij naar de trouwlocatie Omni Mobilae in Heino gereden, waar de eerste ontmoeting zou plaatsvinden.

Helaas was de buiten ceremonie vanwege het weer naar binnen verplaatst, wat een hele intieme sfeer gaf. Deze bruiloft stond in het teken van ‘Wij vieren de Liefde’ en deze dag voelde als een warme deken. De ceremonie, de toespraken van ouders, familie en vrienden waren zo mooi en puur en een traantje wegpinken hoort erbij. De lieve kinderen van Rudolf en Inge waren trotse bruidskinderen en vierden de dag mee tot in de late uurtjes.

liefde vieren

De dag stond in het teken van spontane fotografie. Kleine momenten van een ondergaande zon was voor ons de kans om het gezin prachtig vast te leggen. Een heerlijk diner en in de avond een geweldig feest. Een dj en goede muziek bracht deze fantastische dag tot een feestelijke afsluiting.

Kijk ook op onze blog voor nog meer bijzondere verhalen…

Home » Blog » Trouwen bij Omni Mobilae in Heino