Casper & Laura bruiloft in Hotel Hugo de Vries in Lunteren

Flirten met de camera

Tijdens onze loveshoot in Amsterdam wisten wij het al… dit stel flirt niet alleen met elkaar maar ook met de camera. Heel bijzonder was hun natuurlijke manier van ‘poseren’ en voor ons als fotografen geeft dit een extra dimensie aan de foto’s. Veel kun je als aansturen, maar niet alles en daarom is deze reportage een hele bijzondere geworden. 

Al vroeg in de ochtend vertrokken wij richting Lunteren naar Park Hotel Hugo de Vries. Behalve de kerkelijke inzegening zou het grootste gedeelte van de dag zich hier afspelen Een hele warme ontvangst door de lieve eigenaresse, die met haar team alles vlekkeloos laat verlopen. 

The First Look; meestal ligt het accent op de bruid, altijd spannend, hoe mooi zij in de prachtige bruidsjurk van Mary Borsato. Maar deze keer was de bruidegom minstens zo verrassend in zijn Bohemian Look. Compleet met hoedje en bretels kortom, een plaatje. 

Voor Laura was zijn entree natuurlijk de verrassing van de dag. Zij raakten niet uitgekeken en vielen van elkaars ene verbazing in de andere. Wat was zij mooi en wat zag hij er geweldig uit. Laura pakte spontaan het leuke hoedje van Casper en wij klikten er vrolijk op los. 

Na de ceremonie vertrokken wij richting Kootwijkerbroek voor de kerkelijke inzegening. De muziekale omlijsting, tussen de prachtige preek door, werd verzorgd door Nathalie Booij. Heel bijzonder was het emotionele moment toen zij hen toezong met een speciaal voor het bruidspaar geschreven lied.

Regen op je trouwdag

Het zit de bruidsparen en ons niet mee deze zomer want dit is al de derde bruiloft op rij met heel veel regen. Maar ook dat heeft zijn charme want Laura en Casper waren behoorlijk waterproof.

Onze bosshoot werd verplaatst naar de tuinen van Hugo de Vries en ook daar was het herfst, de kleuren het losliggende blad gaven toch nog het buitengevoel. Binnen brandde het haardje en oh wat een romantiek. 

Op het balkon van Hugo de Vries prijkt de naam Wedding, mooi voor de bekende groepsfoto. Na de bijzondere taart van Sweet Appetite volgde een intiem diner, waarna het feest lostbarstte.

Voldaan en met heel veel mooie foto’s gingen wij naar huis.

Leveranciers:

Home » Blog » Casper & Laura bruiloft in Hotel Hugo de Vries in Lunteren