Wester & Floor herfstbruiloft in molen De Windhond in Amersfoort

Trouwen in een Molen. Het verrast ons tekens weer, hoe ieder bruidspaar de trouwdag op hun eigen manier beleefd. Lieve Wester en Floor wilden de grote dag op een wel heel bijzondere intieme manier gaan beleven. 

Vroeg opstaan en richting Hoogland. Dat betekende voor ons vroeg uit de veren want Floor ging al rond 07.00 in de visagie. Gedurende de dag werd ons duidelijk dat intimiteit, liefde, vrienden, warmte, beslotenheid de sleutelwoorden waren.

Wat het weer betreft was het een beetje vallen en opstaan, maar op de cruciale momenten werden wij getrakteerd op oer Hollandse luchten met schittenden wolken. Zo ook tijdens onze fotosessie bij Molen de Windhond www.molendewindhond.nl in Soest. Hier vond ook de ceremonie plaats, schitterend zoals het binnen in de molen versierd was, alles in de mooie herfstsfeer. 

Na de taart en de bubbels volgde de lunch. Het bijzondere was dat het bruidspaar aan hun vrienden gevraagd had een Restaurant en Hotel te boeken alwaar ze heel erg romantisch met z’n tweetjes lekker gingen dineren en ook de huwelijksnacht gingen doorbrengen. Gewoon lekker genieten mèt en ván elkaar, dat is toch het mooiste wat er is.

Home » Blog » Wester & Floor herfstbruiloft in molen De Windhond in Amersfoort