Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Arjan & Cathrien trouwen in Fort bij Vechten Utrecht

Voorafgaand aan hun huwelijk, wilde Arjan en Cathrien een loveshoot. Arjan, zelf enthousiast amateurfotograaf, had samen met zijn Cathrien een aantal fotoideeën verzameld. De “surfdudes” hadden de wens om in hun oldtimer Mercedes en gewapend met surfplanken naar de feestlocatie “Down Under” te gaan voor de loveshoot.

Het was prachtig weer die middag en het strand van Down Under was een prima decor om in zomerse sferen te komen. Het werd een mix van ideeën van het paar en onze eigen creativiteit. Zo ontstonden een paar mooie platen en tevens ook de foto, die op de trouwkaart zou komen.

Het werd een geweldige dag met als bijzondere trouwlocatie “Fort Vechten“. Voordat het paar in het huwelijksbootje zou stappen, wilden wij nog even een foto maken in een echt bootje/sloepje. Het scheelde maar een haartje of de bruidegom lag in het water, want tijdens het instappen ging hij bijna onderuit.

Vanwege de vele regen die dag was alles spiegelglad, maar ondanks dat is het een prachtige foto geworden. Deze dag bewees eens temeer, dat wanneer je samen geluk uitstraalt, het weer er eigenlijk niet meer toe doet. Op het juiste moment brak er dan toch een zonnetje door, toen iedereen even buiten zat bij Down Under.

Er volgde een heerlijk diner met indrukwekkende speeches en vervolgens ging het helemaal los in Down Under. Aan alles was gedacht en waren er zelfs voor iedereen badslippers om in de stemming te komen op de dansvloer.

Kortom een dag waar ook wij enorm van hebben genoten.

Praat mee (1 reactie)

 • Beste Wilfred en Saskia,

  Heel erg bedankt voor de prachtige foto’s en de mooie albums. We hebben de foto’s aan veel vrienden laten zien en vooral degene die zelf getrouwd zijn, waren jaloers op het resultaat.

  Als hobbyfotograaf ben ik zelf erg kritisch geweest bij het zoeken naar een fotograaf. We zochten een fotograaf die creatief is, de sfeer van de dag goed vast kan leggen zonder dat het teveel geposeerde foto’s zijn (journalistieke stijl). Na een aantal fotografen gesproken te hebben sprongen jullie eruit.

  Voor ons uitnodigingskaartje zijn we vantevoren een dag op de trouwlocatie geweest en hebben hele gave foto’s teruggekregen. Wilfred wist precies de zomerse sfeer te pakken die wij zochten (zie foto2 onder albums). Dit gaf ons veel vertrouwen. Daarbij was het ook leuk om te merken hoe enthousiast jullie waren en hoe relaxed de fotoshoot verliep.

  Op de dag van de bruiloft zelf hadden we dus 2 fotografen die veel meer momenten vast konden leggen dan 1 zou kunnen. Zo was Saskia bij het aankleden van Arjan en het versieren van onze klassieke Mercedes, ondertussen was Wilfred bij Cathrien terwijl ze opgemaakt werd en de familie in spanning stond te wachten.

  Het was de hele dag erg regenachtig dus een mooie fotoshoot buiten zat er niet in, maar jullie hebben dit goed opgelost met een aantal prachtige foto’s in de gang bij fort vechten en op het bootje.

  Van de emotionele momenten tijdens de ceremonie tot het vastleggen van het knalfeest, het is allemaal zeer goed gelukt waardoor we een mooi totaalbeeld hebben.

  Jullie waren zelfs zo enthousiast dat jullie twee verschillende albums hebben gemaakt. Deze waren allebei zo verschillend, maar ook zo mooi dat we niet konden kiezen. We hebben ze allebei besteld.

  We laten iedereen nu dus 2 albums zien!

  We zijn heel erg tevreden en zullen voor een volgend belangrijk moment zeker aan jullie denken.

  Groet Arjan en Cathrien

Reacties zijn gesloten.

Home » Blog » Arjan & Cathrien trouwen in Fort bij Vechten Utrecht