Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Ivo & Dorien trouwen in Zwolle en vieren feest bij Molecaten Hattem

Morgenstond goud in de mond…

18 oktober 08:00 uur waren wij op weg naar Meppel. Onderweg genoten wij van de prachtige zonsopkomst. De trouwdag van Ivo en Dorien was een dag waarin alles meezat, zelfs het weer! Aangekomen in Meppel, zat de relaxte bruid al bijna in de make-up en werd de laatste hand gelegd aan haar kapsel.

Terwijl Dorien haar trouwjurk “in dook”, maakte Wilfred alvast mooie sfeerplaatjes buiten in de paradijselijke tuin.

De bruidegom diende zich aan en geen wonder dat hij emotioneel werd bij het zien van zo’n beeldschone bruid.

In de glimmende MG van de vader van Dorien gingen wij richting Zwolle voor de eerste locatie van de shoot. Fraaie graffiti onder een viaduct, misschien bij sommigen wel bekend. Voor de winnende foto moest Ivo even flink rennen en hoera in een keer goed! 

Vervolgens richting het vernieuwde Museum de Fundatie, met het bekende oog! Na nog een paar andere mooie plekjes (en die zijn er veel in Zwolle) kwamen wij aan in Hattem bij Herberg Molecaten. De bossen rondom waren in schitterende herfsttooi, terwijl het gezelschap een gezellige huifkartocht maakte. De chauffeur en de paarden waren niet zo thuis in Hattem dus werd de rit extra lang. 

Een heerlijk diner volgde in Restaurant Molecaten. Toen de eerste avondgasten binnen druppelden, nam de superband Fun Q-Deeper Shade alvast stelling in de prachtige gezellige feestzaal. Bij het horen van de eerste tonen, kon eigenlijk niemand stil blijven zitten en gelukkig openden Ivo en Dorien snel het spetterende feest.

Morgenstond had inderdaad goud in de mond en dat duurde tot in de kleine uurtjes met als toetje een volle maan met een lichte bewolking.

Home » Blog » Ivo & Dorien trouwen in Zwolle en vieren feest bij Molecaten Hattem