Roy & Minke trouwen in kasteel Doorwerth

Spontaan in Brabant. Wij kenden Roy en Minke al best goed na ons weekend in Ouddorp waar de loveshoot plaatsvond. Zij komen allebei van beneden de grote rivieren en dat staat voor Brabantse gezelligheid, je snel thuisvoelen en heel veel feesten. 

Kortom wij hadden er weer heel erg veel zin in. Hilarische momenten tijdens het aankleden. Gedurende de hele dag verdelen wij onze taken als fotografen en deze ochtend fotografeerde Saskia het aankleden van de bruidegom. 

Wat een luxe is het, als er een echte dressman komt om je te bevrijden van alle stressmomenten tijdens het strikken van de manchetknopen etc. Deze Frank van Zano – Elst wist precies hoe het hoorde en wat wel en wat nu juist niet met o.a. de stropdas. Het leverde hilarische plaatjes op. Kasteel Doorwerth Oh wat was deze first look romantisch, niet zwijmelen maar doorklikken. 

Knappe Minke en de stoere Roy zijn twee super fotogenieke mensen. Op weg naar het sprookjesachtige Kasteel Doorwerth alwaar de ceremonie plaats zou vinden. Minke werd weggeven door haar vader en de blik die Roy toen in zijn ogen had sprak boekdelen, hij gaat heel goed voor lieve Minke zorgen. 

Toen ging het los. Wij denken dat het Kasteel nog lang op zijn grondvesten nagetrild zal hebben. Wat een feest en wat een super DJ! Het dak ging eraf, met torentje en al. De bruid deed een dikke knoop in haar jurk, de gympen maakten plaats voor de pumps en hoppa op de schouders met Minke. Dolle pret, wat kunnen die Brabantse vriendinnen van Minke dansen en feesten.

Het werd laat, heel laat en voldaan tuften wij weer naar boven de grote rivieren.

Home » Blog » Roy & Minke trouwen in kasteel Doorwerth