Pieter & Lincy zomerbruid in Rhenen en zijn we even op bezoek in Nijmegen

Wij komen niet heel veel in Brabant maar één ding weten we zeker, die Brabanders kunnen wel een feestje bouwen. #geenkapselstress #lekkerjezelfzijn

Heerlijk zo’n nuchtere bruid. Terwijl hun lieve zoontje (kloontje van paps) Loek even een powernap deed, maakte Lincy zich stressloos klaar voor de grote dag. Oh wat een heerlijke bruid was Lincy, gewoon lief en lekker zichzelf. Maar ook de kleine Loek, in zijn schattige trouw-outfitje stal de show. Tijdens onze shoot zag Loek wat wij nog niet gezien hadden, n.l. een mooie rode kater en dat leverde natuurlijk een prachtplaat op!

De Waalbrug bij Nijmegen op de achtergrond

Hoppa daar ging Loek hoog in de lucht met de Waalbrug bij Nijmegen op de achtergrond. Zijn dag kon sowieso niet meer stuk. Residence Rhenen was gekozen voor de ceremonie, diner en het feest. Hele sfeervolle trouwzaal met een romantisch brandende open haard, ondanks dat het midden augustus was. 

Na het diner barstte het feest los, jaja die Brabanders kunnen er wat van. Pieter en Lincy hadden een mooie openingsdans ingestudeerd en daar ging Lincy zwierend achterover. Het werd laat, maar wij reden heel voldaan weer richting het nuchtere Apeldoorn.

Home » Blog » Pieter & Lincy zomerbruid in Rhenen en zijn we even op bezoek in Nijmegen