Aan het laden…

Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu

Rik & Dominique trouwen in Apeldoorn Park Berg en Bos

Na onze loveshoot wisten wij het al. Rik en Dominique houden van dieren, het leven, lekker eten maar vooral van elkaar. Hun dag begon bij het ouderlijk huis van Dominique.

Altijd een bijzonder moment als bruid en bruidegom elkaar voor het eerst zien. De kleding van de bruidegom was deze keer heel verrassend en juist daarom heel bijzonder. Nu eens geen trouwkostuum in een bepaalde blauwtint, maar een crèmekleurig trouwpak. Het was een hele verrassende kleur, vooral voor Dominique. Zij was namelijk door Rik op het verkeerde (blauwe) been gezet. Ze knipperde even met haar ogen, maar daarna werd ze nog verliefder dan ze al was. 

De kerkelijke inzegening vond plaats in de Sint Martinuskerk in Twello. Rolls Royce in Park Berg en Bos. Vervolgens ging het bruidspaar in een prachtige Rolls Roye naar Restaurant de Boschvijver in Apeldoorn. Wat een geweldig decor is dit park voor ons fotomoment. De schitterende sluier van Dominique wapperde door het kleine zuchtje zwoele wind.

De grootste bruidstaart ooit; en dan de spectaculaire opening van het feest, de bruidstaart. Het beroep van Rik is kok, met voorkeur voor patisserie. Daarom kozen zij voor één van de beste patissiers van Nederland om de bruidstaart te mogen maken: Joey Mercuur.

Dit was echt de grootste bruidstaart die wij ooit gezien hebben.

Er waren prachtige ornamenten met bladgoud in verwerkt en het aller belangrijkste, de bruidstaart was heel erg luchtig en lekker. Halverwege het feest stonden Rik en Dominique in een hart van waxinelichtjes, lieve Rik en Dominique wij hebben genoten van alle mooie intieme momenten die wij met jullie mochten delen.

Home » Blog » Rik & Dominique trouwen in Apeldoorn Park Berg en Bos