Aan het laden…

Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu

Ralph & Ellen trouwen in het Paushuize in Utrecht

Utrecht, vroeg in de ochtend waren de voorbereidingen volop in gang! Zonnetje, wat kleine wolkjes, dit wordt een fantastische dag! Kapper, make-up  en een laatste overleg over het haarstukje, in een relaxte sfeer, was voor mij als fotograaf heerlijk om in te werken.

Het aankleden van de bruid in een prachtige jurk vroeg vrouwkracht, het was niet een makkelijke ‘stap maar in’ jurk, en rits het maar even dicht. Nee, een fantastisch en ontzettende lieve bruid werd met zorg aangekleed door moeder, zus en vriendin, eenheid!

De kerels, vader en broer vermaakten zich prima elders. Het weer zat even tegen, een grote donkere wolk bleef tot een uur of vijf boven utrecht hangen, regen leverde een romantisch plaatje op in een prachtige old-timer, welke speciaal voor deze dag van stal was gehaald.

De ceremonie werd gehouden in het Paushuize, pracht en praal sierden de grote zaal. Aansluitend een boottocht door de grachten van Utrecht, op naar de feestlocatie CitySense, waar het diner geserveerd werd, en de vaders een warme speech hielden. De band trad aan, Ralph en Ellen maakten zich op voor een swingende avond tot in de late uurtjes.

Home » Blog » Ralph & Ellen trouwen in het Paushuize in Utrecht