Guido & Serap | Bruidsfotograaf Apeldoorn | Kasteel Schaffelaar Barneveld

We love fusion weddings | Kasteel Schaffelaar Barneveld

Wij hopen toch minimaal 1x per jaar een fusion bruiloft te mogen fotograferen. Waarom, omdat de mix tussen twee culturen de fotografie nog zoveel meer extra’s biedt. De gewoontes, rituelen, kleding alles valt die dag samen tot een schitterende eenheid.

Wij hadden het geluk dat Guido en Serap ons boekten voor de pre-weddingshoot in Stationnetje van Beekbergen en hun schitterende bruiloft in. Deze Dutch,Turkish fusion weddingmix was in alles geweldig. Daar waar Nederlanders soms een beetje op gang moeten komen gaat bij de Turken al snel het dak eraf.

Eindelijk was het zover, trouwen op de langste dag 21 juni.

Voordeel dat wij samen fotograferen is dat wij, zeker met aankleden, in goed Nederlands, getting ready, de wacht kunnen verdelen. Deze keer aan Wilfred de eer op prachtige Serap en hun dochtertje Sue te mogen fotograferen.

Sue houdt van de camera, flirt ermee, poseert er lustig op los, wat een heerlijk meisje. Saskia maakte een mooie reportage van de voorbereidingen van Guido met emotionele momenten, waarin de recent overleden vader van Guido er toch een beetje bij was.

Wij gingen voor de ceremonie naar sprookje Kasteel de Schaffelaar. Na een aantal hilarische momenten, gingen wij richting bruidstaart. Oh wat konden wij daar ons hart ophalen, de kindertjes keken hun ogen uit tijdens het aansnijden en wij klikten er lustig op los.

Na het diner was het partytime, Guido en Serap hadden een schitterende openingsdans en zo ging het nog lang verder in Barneveld.

Home » Blog » Guido & Serap | Bruidsfotograaf Apeldoorn | Kasteel Schaffelaar Barneveld