Destination wedding Hugo en Nicky trouwen in Frankrijk

Destination wedding Hugo en Nicky trouwen in Frankrijk, La douce France. Een bohemian destination wedding maar dan een heel weekend lang! Hugo en Nicky hebben wij ontmoet in Thailand. Na een gezellig praatje was het al duidelijk, wij mochten het trouwen van Hugo en Nicky in Frankrijk vastleggen, hoe gaaf is dat?

Lovefest, een bohemian trouwjurk en wedding en dat een heel weekend lang! Gasten arriveerden op vrijdag en konden zich opfrissen en hun slaapplek inruimen. De vrijdagavond begon met een gezellige quiz waarin het aanstaande bruidspaar onder de loep werd genomen. Met sketches en veel muziek was het weekend van de Lovefest van start gegaan.

trouwen in Frankrijk

De zaterdag stond geheel in het teken van hun trouwdag. Van getting ready, het traditioneel ophalen van de bruid door de mannen en de ceremonie in het bos van het landgoed. Een prachtige bruidstaart, het gooien van het bruidsboeket en aansluitend een fantastisch feest met een dj uit Nederland. Een patat wagen voor een lekkere tussendoortje in de avond, kortom een fantastische bruiloft en ervaring waarover nog lang nagepraat wordt…

De destination wedding Hugo en Nicky is er een om niet te vergeten!

Kijk op onze blog voor meer fantastische verhalen…

Home » Blog » Destination wedding Hugo en Nicky trouwen in Frankrijk